Als operations manager bij KRC Genk zocht ik een ‘one stop’ oplossing voor tal van obstakels die wij als organisatie ervaarden in de aanloop van onze thuiswedstrijden en events. Een soort van gecentraliseerde hub waar diverse items snel opgeroepen of gebruikt konden worden door mezelf en door andere medewerkers, zowel intern als extern.

De algemene organisatie van onze accreditaties voor zowel internen als externen, het verspreiden van meeting reports & onze vrijwilligersadministratie kunnen nu veel sneller en efficiënter worden afgehandeld. Er is meer controle en toch ook meer bewegingsruimte. Eventmanger PRO is een flexibele oplossing voor specifieke problemen in de event sector.

De veelzijdigheid, het alles in handbereik hebben en de gebruiksvriendelijkheid zijn 3 troeven die het product typeren. Ook de professionele service van de helpdesk is een absolute meerwaarde in dit verhaal.

We hebben de papiermassa voor een groot gedeelte kunnen inperken gezien we veel acties nu online via Eventmanager PRO laten verlopen. Het feit dat men een totaaloverzicht blijft behouden op 1 centraal punt is iets wat ervoor zorgt dat je een bepaalde rust creëert voor je medewerkers en jezelf. Ook voor externen is het veel makkelijker om in te loggen op 1 bepaald systeem i.p.v. te moeten mailen naar 101 mensen.

Iedereen is het erover eens dat Eventmanager PRO een positieve impuls geeft aan onze werking. Het vergemakkelijkt de processen en straalt ook een enorme professionaliteit uit (zie bv. de gepersonaliseerde polsbandjes)

Robin Godderie, Operations Manager KRC Genk