Betaaloplossingen

Op zoek naar de juiste betaaloplossing? Van advies tot uitvoer, van software tot hardware en van balieoplossing tot volledige integratie. Tracs Systems is jouw partner voor zowel rapportage, beheer als integratie. We gaan op zoek naar de juiste digitale systemen die een meerwaarde bieden voor jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar een bemande betaaloplossing? Dan komen onze kant-en-klare balieoplossingen als een geschenk uit de lucht vallen. Met sterke partners – zoals CCV en Worldline – bieden we jou een ruime keuze aan betrouwbare mobiele en vaste hardwareproducten. Denk hierbij aan CCV P400, Worldline Yomani, Worldline Yumi en Worldline Yoximo. Nood aan een tikkeltje meer? Met een rugzak vol technische expertise en jarenlange ervaring in hardware- en softwareoplossingen, gaan we graag op zoek naar jouw exacte noden en bieden een oplossing op maat.

Het team van Tracs Sytems zit niet stil en gaat steeds op zoek naar de juiste betaaloplossing voor elk moment. De kassa systemen en betaalautomaten van Tracs zijn custom made, onderhoudsvriendelijk en centraal te beheren. Voor binnen of buiten gebruik, hangend of staand, betalen met cash of via bankterminal,… De mogelijkheden zijn legio. Onze PT100, PT300, PT600 en PT1000 zijn volledig ontwikkeld op vraag van onze klanten. Heb je bijzondere wensen? We helpen je graag verder.

Slimme integraties en praktische koppelingen maken vervolgens het leven van jouw klant én dat van jouw medewerkers een stuk efficiënter én gemakkelijker. De kracht van Tracs Sytems is ons aanbod op maat; dat bestaat zowel uit hardware oplossingen als softwareproducten. Als expert in hardware- en software oplossingen bieden we jou een totaaloplossing. Het beste van beide werelden krijgt vorm in het samenspel van software, hardware en slimme integraties.

Onze aanpak werd recent gelauwerd door het winnen van de Trends Digital Pioneers 2020 met PayWashGo. Met behulp van dit slim online platform kunnen carwashes transacties voleldig digitaal afhandelen én tegelijk hun klanten beter leren kennen. Een perfect voorbeeld van een slimme integratie van de juiste hardware- en software oplossingen. Een inventieve oplossing op een probleem en een gat in de markt.

Ontdek de balieoplossing en betaalautomaat op maat van jouw wensen en noden.