Tracs Systems NV
IT-oplossingen2020-11-25T16:28:17+01:00

IT-oplossingen

Understand, create & service. Als vertrouwenspartner in IT gaan we op zoek naar exact datgene waar jouw bedrijf nood aan heeft. Ultieme bereikbaarheid en een sterke service dragen we hoog in het vaandel.

Van meedenken en adviseren tot installeren, implementeren en service verlenen. Je kan bij Tracs Systems terecht voor het totaalpakket aan IT-oplossingen, hardware, software, licenties, netwerkbeheer, etc. Maar je kan eveneens beroep doen op één specifieke tak die momenteel ontbreekt in jouw huidige IT-infrastructuur. Ontdek bij Tracs Systems de exacte IT-oplossing op maat van de wensen en noden binnen jouw bedrijf.

Onder de noemer ‘Diensten’ helpen we je graag verder met duurzame en innovatieve IT-oplossingen zoals CIO as a service, objectieve consultancy en opleidingen. We stellen ons kritisch op en denken mee. Het resultaat is een slimme IT-strategie die jouw onderneming klaarstoomt voor de toekomst. Managed support, servicedesk en on-site support zijn mogelijkheden om jouw bedrijf – te behoeden voor of – verder te helpen bij IT-vragen en problemen. Heb je nood aan advies omtrent hard- en software? Dan gaan we daarnaar op zoek samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners. We selecteren de juiste producten en implementeren deze in de bestaande IT-infrastructuur. Samen vinden we een duurzaam antwoord op jouw IT-vraagstuk.

Het belang van security in jouw IT-omgeving is niet te onderschatten. Cybercriminaliteit is immers dagelijkse kost. Vele bedrijven denken dat ze er zelf niet veel aan kunnen doen maar niets is minder waar. Je kan jezelf en je bedrijf wel degelijk pro-actief beschermen tegen cybercriminaliteit. Stapsgewijs én in mensentaal gaan we aan de slag om jouw bedrijf weerbaar te maken tegen dreiging van buitenaf.

Kiezen voor Tracs Systems is kiezen voor continuïteit. Besluit de IT-specialist binnen jouw onderneming om een andere weg in te slaan? Een IT-medewerker die te kampen heeft met een langdurige ziekte? Tracs Systems werkt persoonlijk, op mensenmaat en op basis van de noden van jouw bedrijf. De kennis van jouw IT-infrastructuur zit echter binnen ons bedrijf. Vandaar kunnen we snel schakelen en garanderen we steeds de continuïteit van de IT-service binnen jouw onderneming.

Heb je nood aan inhouse IT-expertise, op projectbasis of on call? We bieden je graag een duurzame IT-oplossing, op maat van de noden van jouw bedrijf. Ontdek hier de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie. Graag tot je dienst.

Go to Top