Software oplossingen

Tracs Systems is jouw partner voor innovatieve software oplossingen. Bedrijven, steden & gemeenten, bibliotheken, carwashes, voetbalstadia,… We helpen jullie groeien. Understand, create & service. Elke samenwerking start met luisteren en meedenken. Hoe kan jouw bedrijf meer inzetten op automatiseren? Welke stappen kunnen we vereenvoudigen? Welke slimme systemen kunnen we koppelen?

Het team van Tracs Systems helpt je allereerst graven naar het probleem dat je ervaart. Zodra we de ins & outs kennen, starten we met het creëren van een oplossing. Op maat van je bedrijf én uiteraard volledig in sync met de groeiambitie binnen jouw onderneming.

De in deze rubriek opgelijste software producten van Tracs Systems zijn 100% van eigen makelij. Deze software werd in eigen huis geschreven door het team van Tracs Systems. Ze beschikken over een laagdrempelige interface en zijn makkelijk in gebruik. Tracs Software is bovendien zeer goed te combineren met reeds bestaande administratie- en boekhoudsoftware, ERP, etc. We gaan steeds op zoek naar slimme koppelingen en automatisaties. Faronics is sinds jaar en dag de geliefde partner van Tracs Systems inzake beveiliging en bescherming van IT-systemen. Faronics software staat garant voor kwaliteit, efficiëntie en comfortabel werken. Daar zet het team van Tracs Systems graag mee de schouders onder.

Naast softwareproducten van Tracs Systems en Faronics, bieden we softwareoplossingen aan die gecreëerd werden op vraag van de markt. Denk hierbij aan nicheproducten zoals EventManagerPro, PayWashGo en PlanBookGo. Eén voor één softwareoplossingen die een antwoord bieden op een specifieke vraag binnen een bepaald segment.

EventManagerPro tilt jouw event naar een hoger niveau en doet het groeien. Met deze tool win je tijd, bespaar je kosten en krijg je meer vat op je cijfers. PayWashGo is de rode draad doorheen jouw carwash én tevens winnaar van de Trends Digital Pioneers 2020. Alle essentiële elementen binnen de carwash – denk aan ANPR-camera’s, betaalautomaten, website, marketing, loyauteit, boekhouding, administratie,… – worden met elkaar gekoppeld en aangestuurd vanuit één systeem. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke tool die je tijd bespaart en je dichter bij jouw klant brengt. PlanBookGo is een multifunctioneel online reserveringssyteem. Jouw bezoekers kunnen met slechts enkele muiskliks probleemloos en snel materialen, locaties en diensten reserveren en direct betalen. Jouw medewerkers zijn dankzij PlanBookGo verlost van hun administratieve rompslomp. Kortom, dit online reserveringssyteem maakt het leven van jouw bezoekers én medewerkers een stuk makkelijker.