Eventmanager PRO

Uitnodigen, registreren, toegang verlenen aan bezoekers en medewerkers (interne of externe), aanwezigheid controleren, rapportage én eventuele uitbetaling.

EventmanagerPRO licht jouw event naar een hoger niveau. Met deze cloudbased applicatie win je tijd, bespaar je kosten en krijg je meer vat op de cijfers. Kortom, dé tool bij uitstek om je event te doen groeien.

Op zoek naar functionaliteiten op maat van jouw event? EventmanagerPRO kan danig uitgebreid worden dat alle belangrijke parameters en handige functies samenkomen in één gebruiksvriendelijke tool. Van access-beheer en rapportage tot stockbeheer, meeting minutes, etc. EventmanagerPRO is de schakel tussen toegangscontrole, boekhouding, Human Resources, stockbeheer en incident management.

EventmanagerPRO is een cloudbased systeem dat via de Azure Cloud wordt gehost. Het is opgebouwd uit php-code zonder gebruik van een framework met een bootstrap template. De webserver is een IIS-systeem met achterliggende MSSQL database. Integraties met externe databases verlopen probleemloos. Denk hierbij aan de Access database van de desbetreffende leverancier (Starnet) of de Navision database voor het opvragen van interne medewerkers of het uitbetalen van geleverde diensten. Dit zijn ook steeds MSSQL databases.

Om makkelijk en snel inline wijzigingen uit te voeren op de pagina’s wordt veelal gebruik gemaakt van DataTables en de bijbehorende Editor.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info!