Integraties

‘Kunnen de betaalautomaten van Tracs Systems gekoppeld worden aan ons huidig boekhoudsysteem?’
‘Is het mogelijk om de betaalterminal te linken aan het ERP-systeem?’
Op deze vragen zegt het team van Tracs Systems voluit: ‘JA’.

Betaalinformatie op detailniveau integreren

Onze missie is bedrijven te laten groeien door ze te helpen met het juiste advies en het integreren van de juiste systemen. We zijn dus niet enkel toeleverancier van systemen maar begeleiden onze klanten ook graag bij het totaalplaatje. Understand, create & service. Elke samenwerking start met meedenken. Waar heeft jouw bedrijf nood aan? Wat kan er gemakkelijker verlopen? Hoe kunnen we de juiste systemen aan elkaar koppelen? Door de juiste componenten aan elkaar te verbinden, ontstaan er slimme integraties. Aangezien we deze denkoefening al vele malen hebben uitgevoerd, kunnen we de juiste systemen probleemloos aan elkaar koppelen. Met andere woorden; been there, done that. Maak gerust gebruik van onze expertise, we delen ze graag met onze klanten.

Tracs Systems is dé specialist in het integreren van betaalsystemen en het linken van de juiste software met de juiste hardware. Waarom we – naast software – ook betaalautomaten ontwikkelen? Om de rapportage, het beheer én de integratie gestroomlijnd te laten verlopen. Onze klant heeft slechts één aanspreekpunt en wij kunnen ons extra-flexibel opstellen omdat we de kennis in huis hebben van software én hardware. Twee vliegen in één klap voor jouw bedrijf, toch!?

Van bibliotheekbeheersysteem tot boekhoudprogramma en van ERP-systeem tot betaalpartner. Wij integreren de systemen die jou het leven makkelijker maken. Maar welke zijn dat dan?

Met de volgende partijen hebben we reeds succesvolle integraties kunnen implementeren:

Heb jij een specifieke vraag of zie je de betaalpartner waarmee jullie samenwerken niet in het lijstje staan?