PlanBookGo2022-06-09T15:42:19+02:00

PlanBookGo

PlanBookGo is een multifunctioneel online reserveringssysteem. Efficiënt en betrouwbaar, probleemloos en snel.

PlanBookGo maakt het leven van jouw bezoekers én medewerkers makkelijker. Met slechts enkele muiskliks kunnen jouw bezoekers via deze modulaire tool materialen, locaties en diensten reserveren en direct betalen.

Jouw medewerkers zijn dankzij het reserveringssyteem van PlanBookGo verlost van hun administratieve rompslomp. Kiezen voor PlanBookGo is kiezen voor efficiënt werken en probleemloos events, materialen, locaties en diensten beheren. Dus ja, ook voor administrators! Zo kunnen zij zeer snel en efficiënt:

Events beheren; aantal personen en betalingen checken, wijzigingen doorvoeren, event annuleren,…

Communiceren; met de bezoekers via direct mailing

Verwerken; een reservering verwerken van materialen, locaties en diensten, inclusief alle gewenste opties.

Voorbeelden uit de praktijk:

 • Utopia Aalst gebruikt PlanBookGo om tickets van activiteiten, workshops, lezingen gemakkelijk en snel te betalen,
 • Bib Bilzen gebruikt PlanBookGo voor reservatie en afrekening van boekenstanden op de boekenmarkt,
 • Bioracer gebruikt PlanBookGo voor reservatie en organisatie van marketing materialen, maar ook voor de honderden pas-sets die covid proof van club naar club moeten …
 • KRC Genk gebruikt PlanBookGo voor reservatie, planning en afrekening van de diners bij thuiswedstrijden

PlanBookGo maakt reserveren, betalen en organiseren makkelijk en efficiënt. Met een simpele muisklik zorgt de administrator voor een slimme koppeling tussen administratie, communicatie en facturatie. Van evenementen beheren en uitnodigingen versturen tot materialen verhuren en locaties of diensten reserveren. Het multifunctionele online reserveringssysteem PlanBookGo combineert het allemaal in één tool. Dankzij de modulaire opbouw kan je de verschillende modules zelf kiezen, volledig afgestemd op de wensen en noden van jouw organisatie. PlanBookGo maakt het leven van jouw bezoekers én medewerkers gemakkelijk en comfortabel.

PlanBookGo is een multifunctioneel online reserveringssysteem waarmee je snel en efficiënt aan de slag kan met:

 • producten/diensten digitaal aanbieden, inplannen en administratief afhandelen
 • events beheren
 • uitnodigingen versturen
 • materialen verhuren
 • locaties reserveren
 • ticketing / e-loket
 • diensten aanvragen

Op zoek naar voorbeelden van PlanBookGo in de praktijk? Check onze referenties en ontdek wat het online reserveringssysteem voor jou kan betekenen!

PlanBookGo is modulair opgebouwd en bestaat uit een basismodule (gebruiker & groepen) in combinatie met minstens één hoofdmodule (evenementen, materialen, locaties, diensten). Waar heeft jouw organisatie nood aan? Op basis van een zorgvuldige analyse, configureren we de basismodule speciaal op jouw maat. Wil je na enige tijd de service naar jouw klant of bezoeker optimaliseren en je administratie minimaliseren? Dan helpen we je graag verder met de add-on modules zoals ticketing, mailing en/of facturatie. Vraag nu jouw demo aan

Basismodules

Hoofdmodules

Add-on modules

Werkwijze

Het online reserveringssysteem PlanBookGo beschikt over slimme reservatie- en betaalsoftware waardoor jouw organisatie probleemloos producten en diensten online kan aanbieden, inplannen en volledig administratief kan afhandelen. De gebruiker maakt via – smartphone, tablet of pc – makkelijk een account aan op de website van de organisatie en logt in. Door een koppeling met het bestaande boekhoudsysteem kan PlanBookGo zelfs voor de financiële en administratieve afdeling een enorme tijdswinst realiseren. Het is hierbij zelfs mogelijk om verschillende tarieven te hanteren. Heb je een actie voor 65+ of wil je inwoners van jouw gemeente een gunstiger tarief verlenen? Dit slim reserveringssysteem past zich aan aan jouw wensen en noden.

Wist je dat?

… elke PlanBookGo formule op maat van jouw wensen en noden geconfigureerd wordt door ons professioneel team?

… je op elk moment de modules van jouw eigen PlanBookGo kan uitbreiden en optimaliseren?

… een basis-abonnement al start vanaf 500 euro/mnd incl. hosting & support?

… Tracs Systems de aanvraag, analyse, implementatie, installatie, opleiding en helpdesk volledig zelf opvolgt?

Een greep uit onze vele referenties

Go to Top