Tracs Systems ondersteunt Cosign bij al zijn IT-vraagstukken, ontzorgt hen van het IT-beheer en voorziet de beste IT-producten.


“Bij Cosign zijn wij zeer verheugd over de samenwerking met onze IT-partner Tracs. Deze sympathieke professionals zijn steeds bereikbaar en lossen onze vragen direct en correct op. Van grote server installaties tot kleine alledaagse IT vragen.”

Marco Giagnacovo

Het verhaal van Cosign

Cosign is ontwerper, fabrikant en verdeler van architecturale signalisatie- en bewegwijzeringsoplossingen, posterframes en displays en led-modules (i.e. LucoLED). Als fabrikant positioneert ze zich als toeleverancier voor de signmakers en distributeurs op de globale signalisatiemarkt. Hun bewegwijzeringsoplossingen zijn verkrijgbaar in meer dan 85 landen dankzij een hoofdvestiging in België, regionale kantoren in India, Mexico en Brazilië, en een wereldwijd netwerk van distributiepartners.

De producten van Cosign worden steeds B2B geleverd aan intermediaire bedrijven die op hun beurt in contact staan met de eindklant (ziekenhuizen, luchthavens, onderwijsinstellingen, rusthuizen, bibliotheken, voetbalstadia, retailers, individuele bedrijven of bedrijventerreinen en meer) en de plaatsing voorzien. Dusdanig zijn er wereldwijd meerdere state-of-the-art gebouwen ingericht met producten van Cosign. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de internationale luchthaven van Mumbai, de Hermitage in Sint-Petersburg of het Casino in Scheveningen. Dichter bij huis kan je hun oplossingen vinden op de luchthavens van Zaventem, Antwerpen en Charleroi, het AZ Maria Middelares in Gent en het ZOL in Genk, het MAS en het Mode Museum in Antwerpen, de voetbalstadia van Genk, Standard en Antwerpen, het Post X kantorencomplex in Berchem en eyecatchers zoals het Havenhuis (architecte Zaha Hadid).

Door talloze innovaties en succesvolle samenwerkingen met externe designers doorheen de afgelopen decennia probeert Cosign steeds het voortouw te nemen op de signmarkt en in te spelen op de noden en wensen van haar klanten. Hierdoor is Cosign een graag geziene gast bij signmakers en architecten in binnen- en buitenland.

Sinds kort is Cosign – naast de nichemarkt van de binnen bewegwijzering – ook steeds vaker actief als toeleverancier van outdoor lichtbakken, (on)verlichte doosletters en op maat gemaakte reclamezuilen/totems. Om dit kracht bij te zetten, werd er een fraaie verlichte totem van Cosign en LucoLED voor het hoofdkantoor te Diest (België) geplaatst. Zien, gezien worden en daarbij het goede voorbeeld geven, dat is waar het in deze markt om draait.