Het verhaal van Cosign

Cosign ontwerpt, fabriceert en distribueert architecturale signalisatie- en bewegwijzeringsoplossingen, posterframes, displays en led-modules zoals LucoLED. Met hun producten, die wereldwijd beschikbaar zijn via een netwerk van signmakers en distributeurs, richt Cosign zich op diverse sectoren zoals ziekenhuizen, luchthavens, onderwijsinstellingen en retailers. Dankzij hun hoofdvestiging in België en kantoren in India, Mexico en Brazilië, heeft Cosign een sterke wereldwijde aanwezigheid.

Cosign’s innovatieve oplossingen zijn te vinden op prestigieuze locaties zoals de internationale luchthaven van Mumbai, het AZ Maria Middelares in Gent en de voetbalstadia van Genk, Standard en Antwerpen. Door voortdurende innovatie en samenwerkingen met externe ontwerpers blijft Cosign inspelen op de behoeften van hun klanten en heeft een sterke reputatie opgebouwd bij signmakers en architecten wereldwijd.

Samenwerking met Tracs Systems

Cosign heeft Tracs Systems gekozen als hun betrouwbare IT-partner. Tracs Systems ondersteunt Cosign bij al hun IT-vraagstukken, neemt het IT-beheer uit handen en levert de beste IT-producten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat Cosign zich kan richten op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te maken over hun IT-infrastructuur.

Marco Giagnacovo van Cosign deelt zijn ervaring:

Tracs Systems ondersteunt Cosign bij al zijn IT-vraagstukken, ontzorgt hen van het IT-beheer en voorziet de beste IT-producten.


“Bij Cosign zijn wij zeer verheugd over de samenwerking met onze IT-partner Tracs. Deze sympathieke professionals zijn steeds bereikbaar en lossen onze vragen direct en correct op. Van grote server installaties tot kleine alledaagse IT vragen.”

Marco Giagnacovo

Innovatie en toekomst

Cosign breidt zich voortdurend uit en is naast de binnenbewegwijzering ook actief in de markt van outdoor lichtbakken, (on)verlichte doosletters en op maat gemaakte reclamezuilen/totems. Een voorbeeld hiervan is de verlichte totem van Cosign en LucoLED voor hun hoofdkantoor in Diest, België. Deze totem staat symbool voor hun visie: zien, gezien worden en daarbij het goede voorbeeld geven in de markt.

Cosign heeft voor Tracs Systems gekozen vanwege hun betrouwbaarheid, deskundigheid en klantgerichte aanpak. Door de samenwerking met Tracs Systems kan Cosign zich volledig focussen op het leveren van hoogwaardige signalisatie- en bewegwijzeringsoplossingen, terwijl hun IT-omgeving in goede handen is. Tracs Systems zorgt ervoor dat Cosign altijd beschikt over de beste IT-oplossingen, waardoor ze hun positie als marktleider kunnen versterken en hun klanten wereldwijd optimaal kunnen bedienen.