Security

Cybersecurity is één van de belangrijkste aandachtspunten in jouw IT-omgeving. Attacks & leaks zijn dagelijkse kost, zorg ervoor dat jouw bedrijf niet het volgende slachtoffer wordt.

Beschermen & bewustzijn

Hoe kan je jouw bedrijf weerbaar maken tegen dreiging van buitenaf? Tijdens een security audit van Tracs Systems kijken we eerst welke poorten, deuren of kiertjes er open staan. We leggen jou in mensentaal uit wat de gevaren zijn en met welke acties we ze kunnen beperken. Toch liever iets technischer? Wij bieden samen met gespecialiseerde partners toonaangevende EDR, geautomatiseerd patchmanagement, DPI SSL, MFA, content security, conditional access & network isolation, PEN testen, … . Uiteraard steeds op maat van jouw onderneming.

Fouten maken is menselijk, maar zijn uw medewerkers zich voldoende bewust van de gevaren en risico’s? Met onze dynamische phishing simulates & awareness opleidingen maken we de zwakste schakels in no time weer super-sterk.

Check je altijd even met je cursor de link alvorens je deze open klikt? Controleer je de bestandsnaam van een document voor je deze gaat downloaden? Van een weloverwogen wachtwoordbeleid met two-factor-authentification tot een doordachte security-awareness bij je medewerkers. Een slimme securitystrategie is de basis om jouw bedrijf weerbaar te maken tegen dreiging van buitenaf. Wist je dat we naast een in-house opleiding jouw medewerkers ook op lange termijn kunnen blijven prikkelen met handige tips omtrent cybersecurity? Contacteer ons om de mogelijkheden op maat van jouw bedrijf te bespreken.