DeepFreeze Cloud2022-06-09T15:40:54+02:00

DeepFreeze Cloud

Eén platform voor de totale controle over jouw IT-netwerk.

Op zoek naar dé software om jouw IT-infrastructuur te beschermen, te beheren en te optimaliseren? Zoek niet langer want met de producten van Faronics zit je goed. We helpen je graag verder met de meest complete softwarepakketten om jouw IT-netwerk te beschermen.

De meest gekende Faronics producten zijn nu ook in de cloud beschikbaar. Met DeepFreeze, Anti-Executable, Anti-Virus kan je 7 op 7 en waar dan ook ter wereld inloggen en jouw cloudsoftware beheren.

Onverwoestbaar

Vergeet alle mogelijke rampscenario’s waar jouw IT-netwerk in verzeild kan geraken. DeepFreeze Cloud geeft jouw pc een onverwoestbaar jasje. Met DeepFreeze Cloud maak je kennis met écht zorgeloos werken. Een stevige dosis efficiëntie en gebruiksgemak staan je op te wachten. Lees snel meer over deze Saas-oplossing en tevens meest bekende softwareproduct van Faronics.

DeepFreeze Cloud is beschikbaar in 3 verschillende versies. Elke variant is voorzien van extra cloudmodules. Deze modules – zoals beschreven onder de betreffende DeepFreeze versie – maken het beheren en installeren van de cloud overzichtelijker en eenvoudiger. Bovendien sluiten ze naadloos aan bij de stand-alone én netwerk versie van DeepFreeze.

Een greep uit onze vele referenties

Go to Top