Online

Naast een ruim scala aan fysieke betaaloplossingen biedt Tracs Systems ook diverse online betaalmogelijkheden aan.

Dankzij onze expertise in het automatiseren van betalingen, kunnen we de fysieke en online betaalmogelijkheden zelfs combineren in één slim systeem.

Graag wat meer uitleg? We leggen het je graag uit aan de hand van het voorbeeld van PayWashGo, de slimme carwashtool.

PayWashGo

Met behulp van PayWashGo kunnen klanten van de carwash betalen via de betaalautomaat. Naast deze fysieke betaling is het eveneens mogelijk om te betalen via de online systeemomgeving. Door in te loggen op je account, kan je als klant makkelijk online herladen. Met enkele kliks vanuit je zetel kan je makkelijk opwaarderen én zelfs gebruik maken van diverse voordeelacties en loyaliteitsformules zoals happy hour, 9+1 gratis, gratis toegang op jouw verjaardag, etc. Uitbaters van een carwash vinden bij Tracs Systems één aanspreekpunt voor zowel het fysieke als het online betaalsysteem.

Totaaloplossing

Samenwerken met Tracs Systems betekent in zee gaan met één leverancier voor alle fysieke én online betaaloplossingen. Hardware én software. Wij gaan voor jou op zoek naar dé totaaloplossing op maat van jouw wensen en noden. Meedenken en een full-service bieden, daarin zit onze meerwaarde.

Tracs Systems ondersteunt e- en m-commerce.

We integreren een ruim scala aan online betaalmogelijkheden.

Producten