PayWashGo2022-05-13T14:47:40+02:00

PayWashGo

Meer wassingen, betere marges en minder administratieve rompslomp? Dan is PayWashGo de perfecte all-in-one oplossing voor jouw carwash.

Klinken meer wassingen en rendement én minder files en administratie voor jou als muziek in de oren? Maak dan zeker kennis met PayWashGo. Slimme koppelingen zorgen binnen deze all-in-one oplossing voor optimale automatisatie en efficiënt klantencontact. Kortom, de rode draad binnen jouw carwash.

Hoe is het ontstaan?

PayWashGo is het antwoord op een hiaat in de markt. Uit een verkennend gesprek met een carwash-eigenaar bleek dat het vandaag de dag niet mogelijk is om één betaal- en software applicatie te vinden die voldoet aan alle eisen die een moderne carwash stelt. Blijkbaar deelden meerdere carwash-eigenaars zijn mening. Het team van Tracs Systems zag de uitdaging en ging aan de slag. Spitsvondig, klantgericht en met een rugzak vol expertise in vernuftige hard- en software.

Wat is PayWashGo?

PayWashGo is de rode draad doorheen jouw carwash en maakt het leven van jou en van jouw klant een stuk gemakkelijker. ANPR-camera’s, betaalautomaten, website, marketing, loyauteit, boekhouding, administratie,… Alle essentiële elementen binnen jouw carwash worden met elkaar gekoppeld en aangestuurd vanuit één systeem. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke tool die je tijd bespaart en je dichter bij jouw klant brengt.

Voordelen van PayWashGo in een notendop

… voor jou als carwash uitbater:

  • minder files & meer wassingen dankzij optimale automatisatie van processen
  • snel & gericht communiceren met je klanten over acties, abonnementen, …
  • slimme data om je business beter te analyseren en sturen
  • meer klanten loyaliteit & klanten retentie
  • minder administratie & handling

… voor jouw klant:

  • minder files
  • efficiënt carwash bezoek door nummerplaatherkenning
  • contact- en cashless betalen
  • makkelijk facturen raadplegen, nummerplaten toevoegen, etc. via online applicatie

SaaS-oplossing

We zijn met ons team inmiddels twee jaar bezig met de doorontwikkeling van de software en hardware. We bieden PayWashGo bewust aan als een SaaS-oplossing (Software-as-a-service). Hierdoor heb je als klant van PayWashGo steeds recht op de laatste versie van de software. We zitten dus zeker niet stil. We blijven verbeteringen doorvoeren, onszelf opnieuw uitvinden en daar pluk jij als klant de vruchten van. Ons team van software developers komt geregeld met nieuwe software features op de proppen en kan op maat van jouw wensen en noden de juiste software schrijven.

Neem zeker contact op voor een vrijblijvende kennismaking met PayWashGo.

Service met de grote S

Als klant van PayWashGo geniet je bij Tracs Systems van een single point of contact. Onze helpdesk staat je tijdens de uitgebreide kantooruren en in het weekend graag te woord. Bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw hardware-, software- én hostingvragen. Met de vinger wijzen naar een andere partij? Dat zit er bij onze all-in-one oplossing én service dus zeker niet in. We helpen je met plezier verder, van A tot Z.

Een greep uit onze vele referenties

Go to Top