Digitale innovatie staat hoog op onze agenda en Tracs Systems is hiervoor al jarenlang onze uitgelezen partner. Al enige tijd zochten we naar een oplossing voor de vervanging van onze oude betaalautomaat die geen bancontactfunctie heeft. De PT-100 C betaaloplossing met de VALINA betaalautomaat van Worldline biedt hiervoor een toekomstgerichte oplossing. Een luxe om dit in één apparaat te kunnen aanbieden aan de gebruiker.

In tijden van Corona was de betaalautomaat een enorm pluspunt voor ons. We konden al perfect contactloos betalen waardoor we geen nieuwe manieren van betalingen hebben moeten verzinnen.

In gewone tijden is het reservatiesysteem ook zeer fijn. Bezoekers maken gretig gebruik van het reserveren van een pc. Bovendien stellen de infoborden van InfoTracs ons in staat om gemakkelijk en efficiënt met onze klanten te communiceren.

We zijn reeds sinds 2006 bezig met automatiseren, onze bezoekers zijn het intussen gewend. Voor onze medewerkers is het uiterst gemakkelijk want ze moeten zich niet langer zorgen maken over het betaalsysteem. Hierdoor kunnen ze zich focussen op hun core-business: klanten adviseren, informatieverlening, etc.

De bibliotheek van Bree is een open+ bibliotheek. Naast de belande openingstijden, zijn er voor vaste gebruikers extra openingsuren zonder personeel. Onze bibliotheek is op deze manier op duurzame wijze geopend voor bibliotheekbezoekers. De pc’s en kopieermachines dienen veilig afgesloten en  beveiligd te zijn (zonder hulp van onze medewerkers).  Om dit te realiseren is automatisatie met behulp van de producten van Tracs essentieel.

Annemie Arras, Bibliothecaris - Bibliotheek Bree

Producten