“Time Tracs is essentiële software voor onze publieke pc’s. Het zorgt ervoor dat ze niet overboekt zijn en elke gebruiker van zijn/haar eigen tijdsvak kan genieten. Daarenboven zorgt Time Tracs ervoor dat de openbare pc’s foolproof zijn én goed beschermd worden tegen dreiging van buitenaf. Leners steken hun e-id in het toetsenbord en kunnen meteen aan de slag. Printkosten worden automatisch geregistreerd en zijn verbonden met onze bibliotheeksoftware.
De grote troef van Pay Tracs is het handig overzicht van betalingen in combinatie met de vlotte samenwerking met onze bibliotheeksoftware Wise. Onze bezoekers vinden makkelijk hun weg in de laagdrempelige user interface. Het voelt intuïtief prettig aan. Dankzij Pay Tracs is er niet langer een kassa met cash aanwezig en dat maakt het voor onze medewerkers een stuk gemakkelijk. Kassa bijhouden, geld ontvangen en teruggeven gebeurt nu automatisch en heeft geen tussenkomst van onze medewerkers nodig.

Het team van Tracs Systems reageert vlug. Ze staan steeds klaar met een luisterend oor, technische bijstand én goede voorstellen.”

Korneel Detailleur, Bibliotheekmedewerker - Bibliotheek De Haan

Producten