Tracs Systems NV

Gemeente Evergem

Money Tracs vereenvoudigt onze administratie. Er zijn geen kasverschillen meer en we zijn altijd op de hoogte van onze voorraad. Bovendien hebben we steeds een volledig overzicht op de omzet per product, medewerker, klant en de betaalwijze. Dit geeft ons de nodige input om bij te sturen waar nodig.
Money Tracs is overigens gekoppeld aan het boekhoudpakket – New Horizon (Cevi Logins) – van de gemeente Evergem. Aangezien Cevi Logins ook een partner van Tracs Systems is, verliep deze implementatie overzichtelijk en zeer efficiënt. Onze bezoekers betalen intussen steeds meer cashless en dat komt de veiligheid van onze medewerkers ten goede. Indien klanten toch nog met cash willen betalen, kan dat uiteraard. De betaalautomaat van Pay Tracs werd volledig geïntegreerd met Money Tracs én onze boekhouding. Een slimme en uiterst klantvriendelijke oplossing!
Onze financieel directeur, de loketmedewerkers en ikzelf zijn allen even enthousiast over Money Tracs. Deze uiterst eenvoudige én gebruiksvriendelijke toepassing voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Producten

2021-01-08T10:49:40+01:00
Go to Top