De mentale gezondheid van ons team ligt ons nauw aan het hart. Daarom investeren we hier graag in met behulp van de innovatieve tool MyMindScan. Deze cloudoplossing is gebaseerd op onderzoek afkomstig uit de topsport.

Met MyMindScan brengen we de mental health van onze medewerkers in kaart. Elke medewerker gaat indivueel aan de slag met het invullen van een vragenlijst met dynamische oefeningen en krijgt vervolgens gepersonaliseerde feedback. Motivatie, recuperatie, stressgevoeligheid, perfectionisme, werkomgeving en cognitief-visuele vaardigheden worden hierbij uitvoerig besproken.

Het persoonlijk advies op maat krijgt vorm op basis van je profiel (natuurlijke stressgevoeligheid) en veerkracht (indicatie van je energie en mindset om met doelstellingen en tegenslagen om te gaan). MyMindScan is een bijzonder interessante en tevens bruikbare tool want onze medewerkers genieten op deze manier van objectieve feedback zodat ze hun eigen situatie even vanuit een ander perspectief kunnen aanschouwen.

Stilstaan is hier dus allesbehalve achteruit gaan. Het geeft je net de ruimte om te reflecteren en bij te sturen indien nodig. Zo kan je een uitgeblust gevoel net een stapje voor zijn.