Ik was eigenlijk op zoek naar een betaalsysteem voor mijn carwash en kwam zo bij PayWashGo terecht. Dat kon me nog veel meer bieden dan enkel een betaaloplossing. De integratie van nummerplaatherkenning was voor mij dé reden om voor PayWashGo te kiezen. De waspas of het ongelimiteerd abonnement kan zo automatisch gekoppeld worden aan de nummerplaat. Zo maken we onze carwash extra toegankelijk voor onze klanten.

Daarnaast vonden we het heel belangrijk om op de kar van het cashless verhaal te springen. Zo kan je in de carwash enkel met betaalkaarten betalen. Ook hier is PayWashGo een zeer gebruiksvriendelijke tool en staan de integratiemogelijkheden toch al een stapje verder dan bij anderen.

Ik ben zelf nooit met facturen of geld bezig. Klanten kunnen online zelf een profiel aanmaken, nummerplaten koppelen, geld opladen, facturen printen, … We merken dat het vooral voor bedrijven een troef is. Ze hoeven geen pasjes meer uit te delen en kunnen zelf instellen welk programma er gebruikt mag worden, etc.

Nog een pro is dat het saldo ook direct op je waspas staat. Een klant had onlangs zijn pas van thuis opgeladen en kon 10 minuten later probleemloos gebruik maken van de carwash. Klanten zijn er echt mee bezig en gaan er zelf mee aan de slag. Heel leuk om te horen.

Een stabiele situatie is voor een carwash enorm belangrijk. Schijnt op een zaterdag de zon, dan willen we opeens allemaal een shiny wagen. Op zulke momenten moet alles vlekkeloos verlopen. Dankzij PayWashGo verlopen de klantenbezoeken snel en zonder problemen.

Producten