Tracs Systems NV

Bibliotheca en Tracs Systems smeden strategische alliantie in Nederland en België

Bibliotheca en Tracs Systems smeden strategische alliantie in Nederland en België

We zijn verheugd om onze strategische samenwerking met Bibliotheca aan te kondigen. Als nieuwe verkoop-, distributie- en servicepartner voor Nederland en Vlaanderen staan we vanaf nu nog sterker in de markt. Deze belangrijke mijlpaal onderstreept de missie van Tracs Systems om de markten van België, Nederland en Duitsland met IT oplossingen, optimale zorg en efficiëntie te kunnen bedienen.

Met een gezamenlijke klantenkring van meer dan 300 bibliotheken in België, Nederland en Duitsland, die al gemeenschappelijk werden bediend door de twee bedrijven, hebben we samen reeds een uitstekende kwaliteit geleverd. Door deze synergetische alliantie beloven we onze klanten een nog betere service te bieden. Onze klanten zullen genieten van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen. Ze ervaren daarbovenop een naadloze en allesomvattende klantbeleving. Deze samenwerking ligt volledig in lijn met onze missie om de noden van onze klanten steeds voorop te stellen. De bestaande contracten en diensten – van zowel Tracs Systems als Bibliotheca – blijven overigens ongewijzigd. We organiseren binnenkort gezamenlijke informatiesessies om samen met onze klanten dieper in te gaan op dit partnership.

Over Bibliotheca

Bibliotheca focust op de ontwikkeling van innovatieve technologieën en bibliotheekbeheeroplossingen. Ze ondersteunen bibliotheken over de hele wereld en helpen ze groeien in het digitale luik. Bibliotheca heeft kantoren in 21 landen en partners op alle vijf continenten. Het bedrijf werkt met meer dan 30.000 bibliotheken samen om de bibliotheekervaring – fysiek en digitaal – naadloos, intuïtief en inclusief te maken.

Over Tracs Systems
Tracs Systems ontzorgt het publieke IT domein van meer dan 250 Belgische, Nederlandse en Duitse bibliotheken met eigen betaal-, soft- en hardware oplossingen, lokaal én in de cloud. Wij ademen IT maar spreken de taal van de bibliotheek

Heb je vragen over onze samenwerking met Bibliotheca? Neem contact op met Anthony Vavrinek via anthony.vavrinek@tracs.be I +32 485 55 61 07.

2024-03-28T14:03:29+01:00
Go to Top