Vandaag stellen we jullie graag voor aan onze collega Sylvie.
Sylvie versterkt sinds kort ons Business IT-team als Navision specialist.
Wij stelden haar enkele vragen zodat ook jullie haar beter kunnen leren kennen.

Hoe ziet jouw dag er uit?

Mijn dag start met een kort intern overleg met het IT-team, online of samen op kantoor (ondanks de mogelijkheid van hybride werken, sta je er nooit alleen voor). We brengen elkaar op de hoogte van onze to do’s van de dag en gaan aan de slag.

Ik werk mee aan de groei en het vervullen van Bioracers missie door de bedrijfsprocessen en de benodigde software te optimaliseren en te onderhouden.

Tijdens een meeting (of in de wandelgangen van ons kantoor) hoor je iemand vol passie zijn idee vertellen. Meteen probeer ik mee te zijn in het verhaal én denk ik na hoe we een bijdrage kunnen leveren om het idee te realiseren. Daarvoor maak ik een analyse op, geef ik advies en toon ik de best-practice manier van werken of bied ik mogelijke oplossingen.

Ik configureer hun ERP-toepassingen en ben een bruggenbouwer naar de andere IT-partners.

Als een collega mijn hulp kan gebruiken met een helpdeskcase, spring ik even bij. Ik maak van de gelegenheid gebruik om hem kort op de hoogte te brengen van een nieuwe functionaliteit waaraan ik werk.

Boeiend en uitdagend.
Elke dag is een beetje anders, maar de positieve werksfeer geven mijn dag dat gouden randje.

Waarom koos je voor Tracs Systems?

Tracs en ik hadden meteen een match.  De positieve doe-mentaliteit geeft me energie. Het is inspirerend en uitdagend om te werken aan de oplossingen van morgen voor verschillende projecten.

Tracs straalt vertrouwen en ambitie uit. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in opleiding en waardevolle feedback. Je krijgt de nodige ondersteuning om elke dag de beste versie van jezelf te zijn.

Waarom werk je graag voor Tracs Systems?

We vormen een (h)echt team, waar we samen werken naar de beste oplossingen, elke dag van elkaar leren en hierover open en respectvol communiceren. En geregeld samen klinken 🥂.

Ik koos voor Tracs mede omdat ze me ook stabiliteit en balans geven. Het is een plek waar je ‘goed voelen’ hoge prioriteit heeft, en tegelijk geven ze me geregeld dat extra-beetje motivatie om uit men comfortzone te treden en te blijven groeien in men job.