Tracs Systems NV

Kulturforum Hanau

Het Kulturforum Hanau gebruikt sinds 2015 de modules Pay Tracs en Time Tracs om het gebruik van openbare pc-werkplekken te beheren en print- en kopieerkosten te boeken en te innen via de betaalautomaat. Toegangsbewijzen worden ook via de winkelfunctie aan de kaartautomaat verkocht. Daarnaast kunnen de vergoedingen die ontstaan ​​in de bibliotheeksoftware WinBIAP ook geïnd worden via de betaalautomaat.

We kozen voor Tracs Systems omdat we een oplossing nodig hadden waarmee alle betalingsprocessen via de betaalautomaat konden worden verwerkt, zowel die gegenereerd door WinBIAP als die gegenereerd door printen en kopiëren, evenals de winkelfunctie.
De betaalautomaat is een staand model, heeft weinig onderhoud nodig omdat munten en biljetten “gerecycled” worden voor het uitgeven van wisselgeld. Een EC-terminal is geïntegreerd.

Gebruikers zonder lenerspas kunnen een kopieerbewijs krijgen, ongebruikt tegoed kan weer worden besteed. Over het algemeen is het gebruik erg aangenaam en zijn de modules stabiel.

We zijn zeer tevreden met deze geïntegreerde oplossing. De ondersteuning van Tracs Systems is altijd bekwaam en snel.

Herr Manuel Brandt, Kulturforum Hanau

Producten

2023-03-15T10:17:37+01:00
Go to Top